ГЕРБ

Ивайло Московски скочи на Михаил Миков, че започнал кампанията с лъжи, измами и безочия

Призовах преди няколко дни да се води толерантна кампания, само че, както гледам, Михаил Миков е започнал от първия ден с лъжи, измами и безочия. Това заяви министърът на транспорта в кабинета „Борисов“ и водач на листата на ГЕРБ за народни представители от Видин Ивайло Московски, по повод коментар на Михаил Миков, че заради ГЕРБ строителството на Дунав мост 2 е било забавено. Според него, мостът се строи от 2004 година и до 2009 година беше изпълнен на 26%, а ГЕРБ от 2009 до 2012 година го достроиха и го пуснаха в експлоатация.

Михаил Миков най-вероятно няма да има с какво друго да се похвали, освен това, че му арестуваха кмета от БСП за корупция, докато ГЕРБ има какво да каже на гражданите във Видин, допълни Московски.

Той посочи, че по време на управлението на ГЕРБ е построен булевард „Панония”, построен е пътят в направление Русе, построен е Дунав мост 2. „Има реновирана болница с апаратура и обновени училища и детски градини, които са направени по времето на ГЕРБ.
„Така че аз не се притеснявам от този дебат, но нека той да се води на база реални факти относно кой какво е направил – да се пипне, види и покаже. Умолявам Михаил Миков да проведе една толерантна кампания, а не с лъжи и измами”, призова Московски.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 − four =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.