АБВ

Иван Иванов, АБВ – Видин: Създаването на добра бизнес среда, привличане на инвеститори, а оттам и създаване на нови работни места

Създаването на добра бизнес среда, привличане на инвеститори, а оттам – и създаване на нови работни места. Това трябва да са приоритетите за развитието на Видин. Това коментира в ефира на радио „Фокус“ Иван Иванов, народен представител от ПГ на АБВ и областен председател на структурата на партията във Видин.

Той обясни, че в предизборната платформа на кандидата за кмет на Видин от АБВ Венцислав Станев са залегнали всички стъпки за постигането на тези цели.

„Основните акценти в програмата на г-н Станев са развитие на градските части, балансирано – и в центъра, и в кварталите. В момента има дисбаланс между център и крайни квартали на Видин; приоритетно привличане на инвеститори за разкриване на нови места“, коментира Иванов.

Народният представител обясни, че в момента стартира нов програмен период от 2014 до 2020 г., по който община Видин би следвало да усвои немалко средства. „Основен акцент сега, в началото на новия програмен период, е каква стратегия ще се заложи и какви проекти ще се разработват, защото е много важно тези проекти да дадат максимален резултат така че да бъде усетен от много хора. Имаме идеи, свързани с развитието на индустриална зона в града, с развитието на технологичен парк, с развитието на градските части в града, проекти в областта на транспорта също са много важни“, каза още Иванов. Той добави, че транспортната инфраструктура е определяща за привличането на всеки инвеститор. А кандидатът на АБВ за кмет на Видин Венцислав Станев е доказал своя опит и професионални качества в управлението на бюджети и в работата си с хора, за да има градивни резултати.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.