ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за втори мандат като кмет на Русе Пламен Стоилов поздрави членовете на „Съюз на пенсионерите 2004“

Кандидатът на ГЕРБ за втори мандат като кмет на Русе Пламен Стоилов поздрави членовете на „Съюз на пенсионерите 2004“ по повод Деня на възрастните хора, който отбелязваме на 1 октомври. „Знаете, че не идвам при вас предизборно, а от огромно уважение и с желание да ви поздравя. В продължение на години работим заедно и едни избори не могат да застанат между нас“, заяви Стоилов.

Той пожела на възрастните хора да са здрави, сплотени, усмихнати и да спортуват. „Русе е европейски град на спорта през 2016-а. Догодина ще покажем как нашите русенски ветерани спортуват, отсега тренирайте и се подготвяйте“, допълни Пламен Стоилов. Той изказа огромна благодарност към ръководството на пенсионерския съюз – г-н Йордан Казаков и г-н Петко Петков.

„Прекланям се пред трудовия подвиг на всички вас, следващите поколения са ви длъжници. От своя страна ви гарантирам пълна и безрезервна подкрепа. Няма случай през последните четири години, в който не сме се опитвали да помогнем с моя екип. Днес съм щастлив да ви видя, че празнувате. Бъдете живи и здрави, надявам се догодина пак да ме поканите“, каза още Стоилов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.