ГЕРБ

Кандидатът за кмет на община Велинград от ГЕРБ д-р Костадин Коев проведе среща в село Драгиново

Кандидатът за кмет на община Велинград от ГЕРБ д-р Костадин Коев проведе среща в село Драгиново, което е четвъртото по големина село в България с близо 5000 жители. Събитието бе организирано от кандидатът за кмет на селото Бисер Маджиров и кандидатът за общински съветник за втори мандат Любомир Перчинков. Присъстваха и другите съветници от листата на ГЕРБ.

Д-р Коев представи виждането си за развитието на Драгиново и изрази увереност, че за следващите четири години селото може да се промени много в положителна посока, защото има млади хора, а именно те са двигателят на промяната. Той показа, че е запознат с проблемите на населеното място и че заедно с Бисер Маджиров и подкрепата на правителството и различните европейски програми до 2021 г. много от тях могат да бъдат решени. Целта на срещата бе диалог.

Присъстващите открито изразиха подкрепата си, но и не избегнаха болезнените проблеми като липсата на паркове, лоша инфраструктура, боклуците и нарастващия брой нерегламентирани сметища, недостига на места в единствената детска градина, незаконните сгради в ромската махала, които са без ток и вода.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.