ГЕРБ

Kандидатът за кмет на район „Витоша“ от ГЕРБ Валери Йорданов провери как се ремонтира храм, пострадал от пернишкото земетресение

Изграждането и реновирането на православни храмове е сред заложеното в програмата ми на кандидат за кмет на район „Витоша“ и за втория ми мандат. Това коментира кандидатът за кмет на района инж. Валери Йорданов по време на посещението си в манастира „Света Преподобна Параскева-Петка Българска“ край Владая.

Йорданов разговаря с игуменката на манастира сестра Анисия. Кандидатът за кмет лично провери как вървят ремонтните работи по храма, който пострада след земетресението в Перник на 21 май 2012 г.

След него е осъществено поетапно укрепване на църковната сграда. Йорданов припомни, че със съдействието на администрацията на Столична община и на район „Витоша“ са направени всички необходими дейности да се укрепи сградата, както и за консервирането на по-старата, вкопана в земята църква.

Кандидатът за кмет разговаря и с жители на кв. Владая за това какво очакват от него за в бъдеще, какви проблеми има за разрешаване в района, какво очакват гражданите да се подобри. Йорданов още веднъж припомни, че добрата пътна и транспортна инфраструктура са сред важните задачи в работата му.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.