ГЕРБ

Кандидатите за районни кметове и общински съветници от листата на ГЕРБ организираха изнесена приемна в центъра на Варна

Кандидатите за районни кметове и общински съветници от листата на ПП ГЕРБ организираха изнесена приемна в центъра на Варна. Там граждани се възползваха от възможността да зададат своите въпроси за обновяването на инфраструктурата и възможностите за развитие на морската столица. Мнозина лично се осведомиха за проектната готовност на общината за цялостно преобразяване на кварталите и благоустрояване на градската среда.

Заявена бе подкрепа за усилията, положени от общината в лицето на досегашния кмет на Варна Иван Портних.  В изнесената приемна се включиха кандидатите на ГЕРБ за районни кметове на „Младост”, „Одесос” и „Приморски” Христо Христов, Георги Недев и Петя Проданова, както и кандидати за общински съветници от всички райони на територията на Варна.

„Ще продължим кампанията лице в лице с хората. Радваме се, че те оценяват видимите резултати във Варна. Това ни амбицира да работим още по-упорито за промяната”, коментира Юлияна Боева, трета в листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници.

Изнесените приемни ще продължат и през следващите дни, за да могат гражданите да поставят своите въпроси и да обсъдят своите идеи с всички кандидати за кметове и общински съветници от ГЕРБ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.