БСП

Кирил Добрев, КБ: На търговските вериги ще им се наложи да станат образцови европейски инвеститори

Сигурен съм, че БСП ще спечели тези избори, защото се надявам хората да оценят положителните стъпки, които прави правителството на Пламен Орешарски. Това заяви на среща с жители на Своге народният представител от Коалиция за България Кирил Добрев. Той заяви, че резултатите от предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат оценка, която гражданите и бизнесът ще дадат на настоящото управление. В тази връзка той припомни пакета от социални мерки, които са предприели кабинет и парламент.

Кирил Добрев представи пред избирателите и промените в Закона за конкуренцията, с които гарантират равнопоставени условия за българските производители и се защитава техния интерес. „С промените, които приехме, ще се наложи големите търговски вериги от третиращи българския потребител и производител като аборигени, да станат образцови европейски инвеститори и в България“, категоричен беше Добрев. 

Той допълни, че ако искаме да ни приемат като равнопоставена държава в ЕС, е време да се държим като такава. „Отстояването на националните интереси, в това число защита на българското производство е едно от задълженията, които ще изискваме от нашите бъдещи представители в Европейския парламент“, допълни депутатът.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.