ГЕРБ

Кметът на Бургас Димитър Николов подкрепи проф. Димитър Стойков за предстоящия балотаж в неделя в Плевен

Кметът на Бургас Димитър Николов подкрепи проф. Димитър Стойков за предстоящия балотаж в неделя. Зам.-председателят на ГЕРБ и член на ИК на ГЕРБ бе днес в Плевен, за да изкаже своята подкрепа за кандидата за кмет проф. Димитър Стойков. Димитър Николов заяви, че жителите на Плевен са припознали проф. Стойков като кандидат, който променя града и се отнася сериозно към всекидневните ангажименти.

“Важно е в неделя на балотажа да подкрепим Димитър Стойков, за да продължи Плевен в посоката, която пое в последните четири години. Бил съм в Плевен и преди четири години, идвам и днес и виждам с очите си промяната в града.

Проф. Стойков и неговия екип свършиха за четири години това, което в Плевен не можеше да се види с десетилетия.  И за да продължи това развитие, той трябва да получи нужното доверие. Нашият кандидат е най-добрият”, заяви Николов.

“Очаквам Плевен неделя да се присъедини към А отбора на най-успелите градове в България”, категорично заяви кметът на Бургас. Димитър Николов и проф. Стойков се разходиха по главната улица в града, където разговаряха с много граждани и симпатизанти. От своя страна кандидатът за кмет на Плевен от ПП ГЕРБ Димитър Стойков благодари за подкрепата.

“Важно е да излезем и да гласуваме на балотажа и се надявам жителите на Плевен да гласуват в неделя. В момента не преговаряме и не търгуваме подкрепа”. Проф. Стойков поздрави новоизбраните общински съветници и изрази надежда, че бъдещият местен парламент ще се радва на коректна и почтена обстановка за добруването на Плевен.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.