ГЕРБ

ГЕРБ в Плевен: Никакви сделки и уговорки не могат да разубедят решимостта ни да бъдем победители на втория тур

ГЕРБ-Плевен излезе с официална декларация днес във връзка с тиражираните в националните медии информации, че изборите в Плевен между кандидата на ГЕРБ и независимия кандидат, издигнат от Найден Зеленогорски, са предрешени в нечия полза под формата на споразумение за взаимна подкрепа по места. От партията заявяват, че ПП ГЕРБ – Плевен не участва в подобен сценарий, разигран два дни преди балотажа.

„Никакви сделки и уговорки не могат да разубедят решимостта ни да бъдем победители на втория тур. Единствено честните и демократични избори определят. Считаме тиражираната информация от РБ и нейното “удобно и превратно” тълкуване в град Плевен за поредната манипулация, целяща да заблуди и деморализира гражданите да изразят свободната си воля на втория тур.

ПП ГЕРБ – Плевен заявява намерението си да спази всички демократични процедури за избор на ръководство на общинска администрация и местен парламент след балотажа и няма да участва в задкулисни договорки. С настоящата декларация приканваме всички да подкрепят най-силната и отговорна партия в България, като излязат и гласуват за кандидата на ГЕРБ – Плевен – проф. д-р Димитър Стойков”, се казва в декларацията.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.