Новини

Красимир Стефанов напуска парламента

Независимият народен представител Красимир Стефанов напуска парламента. Той е подал молба да бъде освободен като депутат от настоящето Народно събрание. Документът за прекратяване на пълномощията му като народен представител е заведен в деловодството на парламента в 13.26 часа днес по обед, съобщава BNews. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов напусна през февруари парламентарната група на ГЕРБ в знак на несъгласие с водената политика и начина на вземане на решения в партията на Борисов. Още тогава Стефанов се зарече, че ако не успее да повлияе положително на работата в този парламент, ще го напусне.

Стефанов декларира пред мен готовността си като топексперт в данъчната област да бъде на разположение на всички националноотговорни партии, включително и ББЦ, коментира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. Той не крие добрите си отношения с бившия шеф на НАП, който се наложи през годините със своята експертност.

Това е изключително мъдро решение от страна на Стефанов. Това правителство и този парламент са умрели и напълно изчерпани като доверие от българските граждани, допълни още Николай Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.