ДПС

Лютви Местан предложи Филиз Хюсменова начело на евролистата

Филиз Хюсменова да оглави листата на ДПС за евровота предложи Лютви Местан, предаде БНТ. Изборът на Делян Пеевски за второто място е партиен, стана ясно от заседанието на Движението за права и свободи, което продължава. Лидерът на ДСП Лютви Местан разграничи сегашната ситуация и предлагането на депутата Пеевски за директор на ДАНС. Делян може да бъде водач на листата, но сегашната ситуация няма общо с миналото лято , каза политикът, известен с речевата си виртуозност.

„Аналогична ли е сегашната ситуация със ситуацията на 14 юни 2013 г. Кой от вас е в състояние да поднесе в жертва реалните настроения вътре в партията, в услуга на съпротивата“, запита Местан. 

В подкрепа на кандидатурата на Делян Пеевски се обяви и друг депутат от ръководството на партията. Йордан Цонев запита какъв е Пеевски. „Къде участва Делян – член на групировка ли е, има история с участие в приватизацията ли – няма такава“, каза Цонев. Очаква се утре ДПС да обявят своята листа за предстоящите избори за европейски парламент.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.