ДПС

Лютви Местан: Виждат ДПС като застаряваща селска мома

Надпревара на заклинанията наблюдаваме – кой по-силно се разграничава от ДПС? Кой по-яростно ще изрече заклинанието – Никога с ДПС? Това коментира в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви Местан, след като за пореден път заседанието на Народното събрание пропадна. Депутатите от ГЕРБ и от Атака се зарекоха, че повече няма да влизат в пленарна зала в рамките на този парламент.

„Как ще ги разпознаем тези партии, те изглежда нямат друг признак на идентичност, освен разграничаването от ДПС“, запита риторично Местан. Ако това беше само една партия, щяхме да кажем – това е антиДПС партията. Обаче подобни заклинания чувам и отляво, и отдясно – Никога с ДПС. И в един миг човек би могъл да си помисли, че някой вижда ДПС в ролята на една застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана, подчерта лидерът на ДПС.

Той обаче бе категоричен: „ДПС обаче не може да бъде поставена в положението на застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана. ДПС знае своята стойност, идентичност, ДПС знае от кои ценности не може да отстъпи“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.