ДПС

Лютви Местан задължи кандидатите на ДПС като кметове да се отичтат на всеки 6 месеца на избирателите си

Днес, 15 октомври в с. Ябланово, община Котел, област Сливен, Централният лъч се срещна със симпатизантите на ДПС. Бяха представени кандидатът за кмет на с. Ябланово Емине Онбашъ и кандидатът за кмет на Котел Младен Русев издигнати от КП “ДПС – Народен съюз”. Своята подкрепа за двамата кандидати дадоха председателят на ДПС Лютви Местан, зам.председателят на НС и ДПС доц. д-р Алиосман Имамов, Янко Янков – народен представител от Сливен, както и евродепутатът Неджми Али, д-р Нигяр Джафер – народен представител от 42-то Народно събрание, Бюрхан Абазов – изпълнителен директор на сдружение „ Толерантност”.

“В Ябланово е ред на дамите” каза евродепутатът Неджми Али. От своя страна д-р Нигяр Джафер се обърна към всички присъстващи жени и каза, че вярва в силния им потенциал.

Народният представител избран от МИР Сливен Янко Янков, заяви “Въпрос на чест е да покажем какво може ДПС чрез своите кандидати” и допълни “най-хубавата и млада кметица ще бъде Емине Онбашъ и Котел ще има кмет от ДПС – Младен Русев”.

Лидерът на ДПС Лютви Местан задължи кандидатите на ДПС като кметове да са в непрекъсната връзка с избирателите и на всеки 6 месеца да се отчитат лично пред жителите на всяко населено място от общината.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 5 =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.