ДПС

Лютви Местан задължи кандидатите на ДПС като кметове да се отичтат на всеки 6 месеца на избирателите си

Днес, 15 октомври в с. Ябланово, община Котел, област Сливен, Централният лъч се срещна със симпатизантите на ДПС. Бяха представени кандидатът за кмет на с. Ябланово Емине Онбашъ и кандидатът за кмет на Котел Младен Русев издигнати от КП “ДПС – Народен съюз”. Своята подкрепа за двамата кандидати дадоха председателят на ДПС Лютви Местан, зам.председателят на НС и ДПС доц. д-р Алиосман Имамов, Янко Янков – народен представител от Сливен, както и евродепутатът Неджми Али, д-р Нигяр Джафер – народен представител от 42-то Народно събрание, Бюрхан Абазов – изпълнителен директор на сдружение „ Толерантност”.

“В Ябланово е ред на дамите” каза евродепутатът Неджми Али. От своя страна д-р Нигяр Джафер се обърна към всички присъстващи жени и каза, че вярва в силния им потенциал.

Народният представител избран от МИР Сливен Янко Янков, заяви “Въпрос на чест е да покажем какво може ДПС чрез своите кандидати” и допълни “най-хубавата и млада кметица ще бъде Емине Онбашъ и Котел ще има кмет от ДПС – Младен Русев”.

Лидерът на ДПС Лютви Местан задължи кандидатите на ДПС като кметове да са в непрекъсната връзка с избирателите и на всеки 6 месеца да се отчитат лично пред жителите на всяко населено място от общината.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.