Български демократичен център

Кандидатът за кмет на БДЦ в Разград д-р Бранимир Мирчев днес проведе среща с членове и симпатизанти

Кандидатът за кмет на БДЦ в Разград д-р Бранимир Мирчев днес проведе среща с членове и симпатизанти. „За мен тази среща е изключително важна, защото искам не само да чуя вашето мнение за бъдещето на общината ни, но и да си сверя часовника, за това, което трябва да направя за нея. Всички ние искаме по-добри условия за живот за нас, за нашите деца.

Като кмет на община Разград, първото, което ще направя, е да предложа мерки за разкриване на нови работни места, чрез привличане на инвестиции за изграждане на нови предприятия в областта на преработвателната и хранително-вкусовата промишленост“, каза д-р Мирчев. „Инвестициите сами ще дойдат при нас, когато модернизираме старата инфраструктура и изградим нова, когато премахнем административните пречки и намалим бюрокрацията“, допълни той.

На срещата бяха обсъдени и други проблеми: образование през целия живот, повишаване качеството на здравните услуги и подобряване достъпа до тях, както и сигурност за всички.

„Родният ми град заслужава да се превърне в модерен европейски град. Всеки разградчанин трябва да може да живее достойно. В тази посока ще положим сериозни усилия, градът трябва да е достъпен и за хората с увреждания и в частност на хората със зрителни проблеми. Не на последно място, в програмата сме заложили и разкриване на нови площадки за най-малките, спортни съоръжения към всяко основно и средно училище, а защо не и изграждане на мултифункционална спортна зала“, каза той.

Като приоритет в програмата е заложено и популяризирането на всички културни и исторически забележителности в областта. „Само така Разград ще се превърне в привлекателен център за хиляди хора, което ще стимулира и местния бизнес“ – сподели кандидатът за кмет от БДЦ д-р Бранимир Мичев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.