Новини

Мизерстващ ексдепутат изригна: Мамка им мръсна пръмовска, комунистическа, кривоуста, реаниматорска

Основателят на СДС-Пловдив Христо Марков, който стана известен с това, че след края на депутатския си мандат изпадна в крайна мизерия и дори обмисляше самоуйбийство, изригна във Фейсбук срещу Реформаторския блок. Причината – открил името си в списъка за регистрация на коалицията за европейските избори. Оказа се, обаче, че той изобщо не се е подписвал никъде. „Мамка им мръсна пръмовска, комунистическа, кривоуста, реаниматорска! Негодници, лъжци, мошеници! Току-що реших и аз да се проверя дали не са ме подписали, въпреки че знам – никъде не съм се подписвал.

Чукам аз ЕГН, код и т.н. и… щях да падна от стола. На монитора се изписва „Посоченото лице е в списъка на Реформаторския блок на стр…, ред…“ Не повярвах и повторих проверката – същото!”, разказва Марков.

„Тези, освен лъжци се оказаха и фалшификатори, и измамници. Също като кривоустата им лидерка Пръмова! Гадове мръсни! Сега ще пиша жалби и т.н., защото тези не заслужават нищо друго – мръсни твари, такива!”, гневи се той на реформаторите. 

По-надолу в коментарите Марков уточнява: „ЕГН ми може да го намерят на доста места, /…/ пък и аз по принцип съм немарлив към личните си данни, но същественото е, че някой пръмовски активист се е подписал вместо мен! Гадове мръсни!”.

Христо Марков е един от създателите на СДС в Пловдив. Бил е депутат във Великото народно събрание и в 36-ото Народно събрание. Заедно с легендарния отец Амбарев създават СДС – Пловдив. Ексдепутатът е роден на 16 януари 1962 г. По майчина линия е от рода на войводата Христо Чернопеев и писателя – антикомунист Трифон Кунев. Женен, с две деца. Живее в Пловдив, а през последните седмици се оказа една от емблемите на гражданските протести в Града под тепетата.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.