ГЕРБ

Найден Шопов, ГЕРБ: Залагам на икономически растеж на община Пазарджик

Залагам на икономически растеж на община Пазарджик чрез насърчаване на инвестициите и откриване на нови работни места. Ще работя за нулева толерантност към корупцията в администрацията и в обществените поръчки. Да спрем кражбите и злоупотребите с обществени пари в Пазарджик. Това каза кандидатът от ГЕРБ за кмет на община Пазарджик Найден Шопов при откриването на предизборната кампания на партията.

Отец Петър от църквата „Св. Св. Константин и Елена” благослови Найден Шопов и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства и отслужи молебен за здраве и успех. На церемонията присъстваха народният представител от ГЕРБ д-р Дончо Баксанов, общинският ръководител на партията в Пазарджик Гинче Караминова и много гости.

Пред своите съмишленици Найден Шопов каза: “За мен е важно да убедя хората, че съм искрен в намерението си да прекратим порочния модел на управление на общината. Решен съм да поема отговорността да изградим заедно  Пазарджик като добро място за живеене и работа.“ Найден Шопов бе категоричен, че ще направи пълна финансова ревизия на Община Пазарджик.

Управленската програма на кандидата е дело на екип от професионалисти в различни сфери. Тя е изградена на принципите за прозрачно и ефективно управление на обществените средства.

В новооткрития предизборен щаб на ГЕРБ Шопов представи и 40-те кандидати за общински съветници, сред които има предприемачи, учители, инженери, икономисти и юристи.

Кандидатът на ГЕРБ обеща да работи за  създаване на условия за развитие на местния бизнес и привличане на инвестиции с крайна цел разкриване на нови работни места и повишаване на жизнения стандарт в общината. Програмата предвижда още прилагане на  нова бюджетна политика и оптимално намаляване на местните данъци и такси, гарантиране сигурността, реда и спокойствието на гражданите чрез изграждане на система за видеонаблюдение по основни улици, пред детски и учебни заведения.

“Знам какво трябва да направя. Знам и как да го направя.  И да си остана почтен човек!”, каза в заключение кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик и призова на 25 октомври избирателите да му гласуват доверие с номер 6 в интегралната бюлетина.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.