АБВ

Трендафил Величков, АБВ: Хората се качиха на Марс и откриха вода, а в Пазарджик все още има населени места, където вода няма

Хората се качиха на Марс и откриха вода, а в Пазарджик все още има населени места, където вода няма. Това заяви пред БНТ областният управител на Пазарджик кандидат за кмет на града, издигнат от АБВ, Трендафил Величков. По думите в областния град цели 8 години има само един модел на управление.

„Много неща не са както трябва, много неща трябва да бъдат поправени. За една година АБВ успя да направи нещо добро. Имаме самочувствието на хора, които са допринесли за по-добрия живот в страната“, добави той.

„Трябва да се промени формата на управление на България. Ние предлагаме страната ни да стане президентска република, за да има един човек, който да носи отговорността“, продължи издигнатият кандидат-кмет от АБВ.

„Надявам се да бъде предотвратена практиката с купуването и продаването на гласове. Това явление може да се пребори само с високата избирателна активност“, категоричен е Трендафил Величков. По думите недовършената интеграция на ромите в града създават проблеми на местните жители. Основните преракния са свързани с шумните празненства и високата музика.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.