БСП

Откритият дебат за следващ кмет на Асеновград показа, че управленският усет е на страната на д-р Емил Караиванов

Откритият дебат между претендентите за следващ кмет на Асеновград показа, че управленският усет, компетентност и стратегии са категорично на страната на д-р Емил Караиванов, издигнат за втори мандат от БСП. Коректно изложените акценти от платформата му по време на дебата за следващо управление показаха, че Асеновград има в негово лице човекът, който уверено ще продължи да води местната власт в полза на това Асеновград да бъде важно място за живеене, работа и да привлича туристи и инвестиции.

Развитие на градската среда в посока на удобна инфраструктура за автомобилен трафик и пешеходци, подмяна на водопроводи и канализация, нови зони за паркове и места за спорт и релакс, са само част от мерките, които д-р Караиванов изложи като част от намеренията си. Туризмът е сфера, която точно в този мандат показахме, че има огромен потенциал и ние сме на прав път как да усвояваме този потенциал. Ще има скоро следващ етап за Асеновата крепост като туристически атракцион и община Асеновград най-сетне ще пребори държавната бюрокрация, за да приложи аналогични инициативи и към зоната на тракийското светилище Белинташ.

Три зони за въздействие по общинския план за градско възстановяване и развитие ще променят категорично облика на целия ЖК”Запад”, централната площадна зона на града и индустриалната зона “Изток”. Няма сфера на обществения живот на общината, в който моят екип да не е в готовност за нови финансирания през европейски проекти, национално финансиране и съфинансиране от общината и с привличане на частно бизнес партньорство.

Докато други обещават помпозно видими резултати, аз твърдо продължавам с работа по всички сектори, но изключително ще държа, както и досега, да имаме отговорно отношение и към невидимите неща, които една община трябва да върши. Това важи изключително в социалната сфера, в отношението към хората с увреждания и изпадналите в социална уязвимост, особено млади хора и семейства, заяви д-р Караиванов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.