БСП

Първа оставка в БСП след провала на изборите

Първа оставка в БСП след тежката изборна загуба. Областният лидер на соцпартията в Пиринско Юлиян Гошев ще подаде оставка от поста. Това потвърди самият той, но не го обвърза с конкретна дата. „Ще работя в посока до Нова година БСП в областта да е с нов председател“, бе лаконичното му изявление пред Struma.bg. Така той спазва обещанието си, дадено още преди изборите, ча ако „Позитано“ 20 наложи Кристиян Вигенин за водач на партийната листа въпреки категоричното несъгласие на областната структура, той ще се оттегли след 5 октомври.

„Каквото съм обещал, ще го изпълня. Юлиян Гошев си държи на думата“, бе категоричният отговор на лидера на БСП в Пиринско.
Непосредствено преди изборите той поиска областният съвет да му гласува вот на доверие и бе готов още тогава да се оттегли , ако решението на съпартийците му е друг да води левицата.

Никой обаче не пожела да има смени преди изборите, а и той самият стисна зъби и пое ангажимент да изкара кампанията, защото трусовете точно в такъв момент щели съвсем да съсипят партията.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 5 =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.