БСП

Пловдивската структура на СОСЗР подкрепи официално кандидата на БСП за кмет Георги Гергов

Двустранно политическо предизборно споразумение подписаха днес председателят на ГС на БСП Георги Гергов и председателят на УС на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва полк. Божидар Манев. С документа двете организации декларират необходимостта от провеждането на леви политики в полза на хората. Пловдивската структура на СОСЗР подкрепи официално кандидатите на БСП за кмет, за районни кметове и за общински съветници.

„За мен е чест да се подпиша в това споразумение, защото в Съюза членуват доблестни и достойни хора, с които заедно ще работим за Пловдив” – каза при подписването лидерът на пловдивските социалисти и кандидат за кмет на Пловдив с №5 Георги Гергов. Той изтъкна, че дълбоко цени запасното войнство в Пловдив и след 25 октомври ще работи в тясна връзка с организацията. Полковник о.р Божидар Манев пожела успех на Георги Гергов в неделя, защото Пловдив заслужава кмет, който може да управлява и развива града в интерес на всички пловдивчани.

По-късно и Областната структура на „Съюз на пенсионери – 2004” подкрепи официално Георги Гергов за кмет. Споразумението беше подписано в зала Поглед на Голямата къща от Георги Гергов и председателят на най-голямата пенсионерска организация Иван Филипов.

Етикети
Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × five =

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.