БСП

Сергей Станишев, БСП: До сега не е имало толкова спортни обекти, които да се градят

Ветерани на „Лудогорец“ посрещнаха на стадиона в Разград Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, като му подариха футболна топка с автографи. След това го запознаха с проект за развитие на стадиона на „Лудогорец“ и разширяването му. „Зад успехите винаги стои много труд, преодоляване на препятствия, травми и тежки тренировки. За да се случва радостта от спорта е много важно да има инфраструктура за децата, младите хора, които да спортуват и мога да кажа със самочувствие и гордост, че тази година държавата се е ангажирала с десетки, над 30 спортни обекта в цялата страна, започвайки от площадки в училищата, стигайки до големи спортни обекти с международно значение, както е тук в Разград – стадионът, който ще бъде модернизиран с участието на държавата, на бизнеса и общината“, заяви Станишев.

Той е категоричен, че тази година до сега не е имало толкова спортни обекти, които да се градят. Лидерът на БСП даде пример със спортната зала в Русе, която е започната отдавна, но сега са отделени пари за нейното завършване. 

„Само в Разград държавата влага 4 млн. лв. Същото важи и за Гоце Делчев, Цар Калоян, Стара Загора, Бургас, Варна и други“, допълни той. 

Според него това променя облика на страната ни и дава шансове за българския спорт и младото поколение, което е нещо прекрасно. Станишев благодари и на ветераните за топлото посрещане. 

Станишев обясни и че Разград е 6-тата по ред община по количество отпуснати средства от държавния фонд за развитие на регионите.След срещата на стадиона на „Лудогорец“ в града Сергей Станишев посети и фирма „Биовет“, където се запозна с производствената база, продукцията на фирмата и разговаря със служителите на предприятието.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.