БСП

Стефан Стефанов, районен кандидат-кмет на „Младост“ от БСП: Не мога да се примиря с враждебната градска среда

Не мога да се примиря с враждебната градска среда, особено към младите майки в „Младост“ – разбити тротоари, необозначена или изтрита маркировка на пешеходните пътеки, опасни, неподдържани и мръсни детски площадки. Това сподели кандидатът за районен кмет от БСП ген. Стефан Стефанов на предизборна среща с жителите на „Горубляне“.

На събитието присъстваха кандидатът на БСП Лява България за кмет на София проф. Михаил Мирчев, водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов, кандидатите за общински съветници Милка Христова и Ирена Анастасова, и депутатите Жельо Бойчев и Георги Свиленски.

„Не приемам бездушието и апатията, обхванали районната администрация към проблемите на хората, липсата на диалог и на съдействие за преодоляване на трудностите. Крайно време е, съдбата на жителите на район „Младост” да се решава не на „Московска“ или в Банкя, а от самите нас“, заяви ген. Стефанов. Той се ангажира, че „когато бъда избран за кмет, проблемите на кв. „Горубляне“ ще са сред първите, на които ще потърся решение – довършване на канализацията, ремонт на улиците и тротоарите, предоставяне на пенсионерски клуб, изграждане на детски и спортни площадки, ремонт на читалището“.

„Ние социалистите, сме отстоявали в СОС тезата, че парите от бюджета на Общината трябва да следват източника и да се връщат при хората, които плащат данъците, да има повече вложения в кварталите“, това каза Милка Христова, досегашен общински съветник от БСП. На срещата присъства и легендарният изпълнител Володя Стоянов. Той пожела успех на кандидатите на БСП и поздрави присъстващите с песента „Моя страна, моя България“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.