Новини

Татяна Дончева: Като си тръгнат от Европарламента, хората на БСП ще са никой

Хората на висши постове в БСП са абонирани за местата, които заемат, дори и поради житейския факт, че като напуснат, ще станат г-н Никой. Това мнение изрази пред bTV Татяна Дончева, във връзка със слабия успех на Коалиция за България на евровота. „От няколко години говоря, че трябва да се отвоюва нормалното в страната”, каза Дончева и потвърди, че е гласувала за Реформаторския блок.

По думите й социалистите междувременно могат да правят анализи, прогнози, каквото си искат, но това не променя загубата им. Според Дончева, Сергей Станишев се държи като дворянин по отношение на крепостните си селяни.

„Сергей Станишев се държи като руски дворянин към своите крепостни селяни. Докато Станишев си прави анализ, междувременно ДПС ще си направи ходове към бъдещите си партньори”, прогнозира тя.

Дончева коментира и факта, че Делян Пеевски отстъпи депутатското си място в ЕП на екоминистъра Искра Михайлова. Това, според Татяна Дончева, било признак за тежка криза с водните цикли в страната. Освен това Делян Пеевски искал се разправя в страната, а мачовете му тепърва предстоят, прогнозира Дончева.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.