ГЕРБ

Цветан Цветанов: Димитър Стойков получава доверието на ръководството на ГЕРБ

„След 12 години ретроградно управление Плевен не се нуждае от връщане назад към миналото. Цялото доверие, което проф. Димитър Стойков получава от ръководството на ГЕРБ, от правителството и лично от премиера Бойко Борисов, както и подкрепата, която недвусмислено заявиха най-успешните кметове в България, показва, че ГЕРБ има силен отбор, който е обединен от общата цел – стабилност и постигане на видими резултати за България”. Това каза в Плевен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който заяви пълната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков.

Цветанов подчерта, че подкрепата, оказана от председателя на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева през цялата кампания, е ясен знак за отношението на правителството не само към община Плевен, но и към цяла Северозападна България.

„Общината се нуждае от финансовата стабилност, дадена й от управлението на проф. Стойков. Трябва отново да се заложи на сигурността и прогнозируемостта в Плевен”, категоричен бе Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ призова плевенчани да излязат да гласуват, за да може проф. Димитър Стойков да управлява Общината в следващите четири години, избран с възможно най-широка подкрепa от страна на гражданите.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.