ГЕРБ

Целта на ГЕРБ в област Кърджали: Над 55 общински съветници и минимум двама кметове на общини

Над 55 общински съветници и минимум двама кметове на общини – това е целта, която си поставя ГЕРБ в област Кърджали и тя е реално постижима, защото страхът тук е преодолян. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Кърджали. Той обясни, че вижда изключително висок заряд у хората и желание за промяна.

„Победата на ГЕРБ тук не е самоцел, защото тя ще бъде напълно заслужена. ГЕРБ е истинската народна партия в България, тя обединява хората и се превърна в един национален общодостъпен проект, в който хората са равнопоставени – християни, мюсюлмани и българомохамедани. ГЕРБ обединява хора, които генерират идеи и работят с високо темпо. Кандидатът ни за кмет на Кърджали Илия Илиев е обществено разпознаваема фигура и съм убеден, че хората ще го подкрепят“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи още, че структурите на ГЕРБ в Кърджали са  натрупали опит. „Тук показахме идентичност, силен и сплотен отбор сме и очакванията към ГЕРБ вече са по-високи“, каза Цветан Цветанов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.