ГЕРБ

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Време е и в Чирпан резултатите да са видими!

„Убеден съм, че на предстоящите местни избори на 25-ти октомври Чирпан ще се присъедини към силния кметски отбор на ГЕРБ. Отбор, в чийто редици са общините Стара Загора – спечелила европейско финансиране за над 300 млн. лева; Казанлък, спечелила над 110 млн. лева; Мъглиж – над 20 млн. лева. Тези общини са преобразени, а това е немислимо само с местните им бюджети, немислимо е без европейските средства.

Време е и в Чирпан резултатите да са видими!“, категоричен бе Цветан Цветанов, председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията, който се срещна с жителите на Чирпан.

„Направете вашия избор и подкрепете кандидатът на ГЕРБ за кмет на Чирпан Христо Стефанов с бюлетина номер 3“, призова хората Цветанов. „Кандидатът ни е достоен човек, който има нашата подкрепа и тази на правителството, но без вашата подкрепа нямаше да има ГЕРБ, нямаше да го има и стабилното управление на Бойко Борисов“, каза още зам.-председателят на партията в града на Яворов. „Време е да има достъпна и работеща администрация в Чирпан, която да е в полза на жителите на общината, а когато градоначалникът е част от силния отбор на ГЕРБ – това е гаранция за успех “, допълни още той.

„Всички знаем какво се случи при управлението на Орешарски – замразяване на еврофондовете за страната ни, а в момента целият ни екип работи здраво, за да може в края на тази година и в началото на 2016 година, да бъдат приети проектните предложения. Така с общи усилия променяме страната си към по-добро. Така с общи усилия ще променим и Чирпан“, обобщи Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Чирпан Христо Стефанов заяви, че икономиката и инфраструктурата в община Чирпан са в лошо състояние. „Задължително е да бъдем част от отличния кметски отбор на ГЕРБ“, каза той. Стефанов представи приоритетите си за развитие на Чирпан за следващите четири години. „Ще работя за съживяване на икономиката, разкриване на нови работни места и поне част от 14-те хиляди чирпанлии, които напуснаха общината, да се завърнат по родните си места“, обяви кандидатът за кмет на общината.

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова заяви пред жителите на Чирпан, че европейските средства отиват в тези български общини, където управляват хора с експертиза и опит. „Чирпан има силна нужда от европейско развитие. Затова е важно да подкрепим Христо Стефанов – за да променим облика на Чирпан и да имаме видими резултати“, подчерта Паунова.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, Ева Паунова и народните представители Пламен Йорданов и д-р Кирил Добрев се срещнаха с жители и гости на общината в емблематичното за региона място – Къща-музей „Пейо Яворов“.

Цветан Цветанов сподели, че за първи път е посетил Чирпан, когато е бил ученик в 8-и клас и е участвал в крос, посветен на Яворов. „Тогава бягах рамо до рамо със сегашния министър на младежта и спорта Красен Кралев и спечелих първия си медал“ , каза зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов пое ангажимент пред чирпанлии да възроди емблематичния лекоатлетически маратон, като ще разчита на помощ от Българската федерация по лека атлетика.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.