ГЕРБ

Цветан Цветанов: Иван Тотев направи Община Пловдив достъпна за хората и бизнеса

Приносът на местната власт към развитието на градовете е много важен за бизнеса. Добрата комуникация на Вашите работодатели с кметовете рефлектира и върху Вашите заплати. Вие сте разумни хора и очаквам от Вас да дадете подкрепата си за екипа на кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев. Няма време за губене по балотажи, гласувайте с номер 3.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред работещите във фирма „АПЕКС СЕРВИЗ“ в пловдивския район „Северен“.

На срещата присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев, кандидатът за кмет на район „Северен“ Ралю Ралев, кандидатите за общински съветници и районни кметове на ГЕРБ в Пловдив, както и народните представители на ГЕРБ-Пловдив.

„Идвайки в Пловдив, ми направиха впечатление новите предприятия, изградени покрай пътя. Иван Тотев не само направи Общината достъпна за хората и бизнеса, но и осигури възможност за развитието на бизнеса в Пловдив“, заяви Цветан Цветанов. По думите му, неслучайно Пловдив е сред първите градове с най-много привлечени преки инвестиции. „Един от големите реализирани проекти в Пловдив е изграждането на „Голямоконарско шосе“, чиято стойност надхвърля 50 милиона лева. Разбирате, че това няма как да се случи без силната държавна подкрепа в лицето на правителството на Бойко Борисов, защото важните проекти, свързани с инфраструктурата, зависят както от силната воля на местната власт, така и от управлението на държавата“, категоричен бе Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи още, че във вторник премиерът Бойко Борисов ще открие магистрала „Марица“. „След това Бойко Борисов иска да дойде в Пловдив, за да се срещне с новоизбрания кмет Иван Тотев“, подчерта Цветан Цветанов.

Иван Тотев поясни, че „Голямоконарско шосе“ е един проект, насочен изцяло към бизнеса, чиято реализация е от голямо значение. „Именно тук са съсредоточени много индустриални предприятия, които след реализирането на проекта ще имат по-добри условия за развитие“, каза Тотев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.