АБВ

Георги Първанов се е обзаложил за победата на кандидат-кметът на АБВ в Силистра Ростислав Павлов

Тези местни избори не се отличават от останалите избори до сега – тенденцията е същата, отново едни и същи партии купуват и се стремят към цялата власт, плашат кандидатите и плашат избирателите. Това е много тревожно явление. Това коментира в Силистра Георги Първанов, президент на България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ по време на официалното закриване на кампанията в общината. Той бе в Силистра, за да заяви подкрепата си към кандидата на АБВ за кмет Ростислав Павлов.

Георги Първанов каза, че не само е сигурен в качествата на кандидата на АБВ, но се е обзаложил за победата на Павлов и кандидатите за общински съветници в местния вот в Силистра. „Аз съм тук, защото вярвам на Ростислав Павлов. Защото вярвам на този силен отбор“, каза още Първанов и добави, че кандидатът на АБВ за кмет винаги може да разчита на подкрепа.

Ростислав Павлов призова съгражданите си да гласуват по съвест в неделя за най-достойния. А смисълът и каузата на правилния избор е по-добрия живот на жителите на общината.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.