ГЕРБ

Цветан Цветанов: Найден Шопов ще направи община Пазарджик достъпна за бизнеса

Найден Шопов ще направи община Пазарджик достъпна за бизнеса. Пазарджик трябва да стане привлекателно място за живот и за инвестиции, защото се намирате на уникално стратегическо място. Гледайте в бъдещето и гласувайте за Найден Шопов с номер 6 в бюлетината, защото той няма да Ви излъже, а ще работи за просперитет на града ви. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията по време на предизборното мероприятие на ГЕРБ в Пазарджик.

„Младите хора напуснаха Пазарджик, заради това, което имате днес. Това не може да продължава повече, затова съм убеден, че ще успеем – защото промяната тук е важна за всички“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията е доказала, че може да носи отговорност. „Ние доказахме, че работим за просперитета и бъдещето на България, защото правителството на Бойко Борисов върна доверието на Брюксел. Благодаря Ви за подкрепата, защото без вас няма да има ГЕРБ. Над 1 000 000 избиратели ни гласуват доверие на всички избори, защото ГЕРБ стабилизира държавата. За да можем да кандидатстваме по европейски програми и тези пари да бъдат усвоявани от общините, трябва да има прозрачност в управлението. Уверен съм, че Найден Шопов ще бъде отличникът на ГЕРБ в Пазарджик“, посочи Цветанов.

„Видях истински заряд в Батак, в Сърница, в Панагюрище. Бях в Ракитово – там имаме видими резултати. Надявам се на успех в Белово. Пещера заслужава ГЕРБ да управлява, за да бъде върнато доверието на хората“, заяви още Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик Найден Шопов бе категоричен, че отборът на ГЕРБ ще промени всички населени места в област Пазарджик. „Аз съм човек, който държи на името си и на работата си. Ще постигна много повече за родния ни край, отколкото е направено до момента. Няма да се срамувам след четири години да ви призова отново да ни подкрепите. Изберете бюлетина номер 6 – бюлетината на отличниците, на победителите“, призова жителите на Пазарджик Шопов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.