ГЕРБ

Цветан Цветанов: Убеден съм, че ще постигнем убедителна победа над БСП в Шумен

Осем години стигат. Убеден съм, че ще постигнем убедителна победа над БСП, защото от 2007 година насам Шумен не се променя. Нека дадем шанс на тези, които могат да управляват – изберете отбора на Любомир Христов с номер 3 в бюлетината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното откриване на кампанията на ГЕРБ в Шумен.

„Днес, когато страната ни има стабилно правителство в лицето на Бойко Борисов, можем да се възползваме от европейската солидарност, защото имаме достъп до европейските фондове. Искаме Шумен да бъде като Русе, Бургас или Стара Загора – където се провеждат успешните политики на успешните кметове на ГЕРБ. Затова Любо Христов трябва да бъде избран на първи тур– той, заедно с общинските кметове и общинските съветници, ще направи реалните политики, които да достигнат до всички хора“, подчерта Цветанов.

Той заяви, че кметовете на ГЕРБ са кметове на всички. „Не делим хората и искаме да има толерантност. Затова ГЕРБ е водещата партия – партия, която променя България с видимите резултати, които отчитаме след всеки мандат“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов обобщи, че след днешните му срещи в област Шумен е зареден с енергия и позитивизъм.

„Всички хора, които срещнах във Върбица, Каспичан, Нови пазар, Вълнари и тук, в Шумен, искаха реална промяна. Уверен съм, че можем да я постигнем заедно, защото постигнахме всички победи на ГЕРБ през годините заедно с хората, които искат промяна в България. ГЕРБ е национално отговорна партия, истинската народна партия, която дава възможност на всеки български гражданин да бъде част от този силен отбор. Ние правим така, че политиката да бъде близо до хората“, подчерта Цветанов и призова жителите на Шумен да гласуват с номер 3 за Любомир Христов, за кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кандидатите за кметове на населени места .

„Убедени сме, че трябва да променим нашия град и знаем как да го направим – подкрепете ни с бюлетина номер 3“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.