Патриотичен фронт

Валери Симеонов пак захапа ДПС: Те купиха над 150 000 гласа и трябва да бъдат „остъргани“ от политиката

Не може да се говори за български политически елит. Защото, ако имаше такъв, нямаше да сме на това положение. Въпросът е дали политическата посредственост ще може да свърши някакво добро. За съжаление, именно тази посредственост ни управляваше досега. Това каза пред „Още от деня“ по БНТ съпредседателят на „Патриотичен фронт“ Валери Симеонов. Той посочи още: „Ние сме длъжни да пренебрегнем всички партийни пристрастия и егоизъм, за да се обединим в решаването на проблемите на страната. Трудно ще бъде съставено еднопартийно правителство, затова трябва да се състави такова, което да решава тези проблеми“.

„ГЕРБ се видя, че се прости с егоцентризма и звездоманията си. Положителното е, че се предлага диалог, предлагат се срещи. Но следва лошото – поставянето на каруцата пред коня – т.е. пазарлъците. А според мен трябва да се състави една програма, на която да служи това правителство и която трябва да бъде подписана от всички партии в парламента. Правителството е изпълнителен орган – то служи на народа и на Народното събрание. Затова в това правителство трябва да влязат специалисти, а не политически фигури“.

„Ние сме последователни хора. И пак държим на искането си – кабинет без ДПС. Ние сме против те по всякакъв начин да бъдат замесвани в политиката и управлението. Те трябва да бъдат „остъргани“ от политиката. Има над 150 000 купени гласа от ДПС. Добре съм с математиката и добре смятам“, заяви Валери Симеонов.

Той посочи, че ако се загърбят конфликтите и личностните противоречия, може да се говори и за споразумение с „Атака“. „Нали затова са гласували хората – да живеят по-добре. Защо ние си присвояваме правото, че хората са ни гласували доверие да правим каквото си искаме. Същото се отнася и за ГЕРБ, и за БСП. Та нека се обединим всички. Всички, без Лютви Местан“, заяви Валери Симеонов.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + seven =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.