БСП

Вчера кандидатът за кмет на Асеновград д-р Емил Караиванов се срещна с жителите от балканските села на общината

Вчера кандидатът за кмет на Асеновград д-р Емил Караиванов се срещна с жителите от балканските села на общината – Горнослав, Орешец и Добростан и обсъжда с тях въпроси, свързани подготовката за зимата в планината. В късния следобед д-р Емил Караиванов и неговите колеги кандидати за общински съветници от БСП-АБВ, ППК „Екогласност” Енко Найденов, Маргарита Стоилова, Екатерина Гешева, Гео Караданов, Божидар Носиков, Божидар Малинов, Ваня Гераксиева се срещнаха и с асеновградчани от квартала до градинката на Стоматологията.

Присъстващите заявиха, че са доволни от управлението на града през последните четири години и обявиха категоричната си подкрепа за втори кметски мандат на д-р Емил Караиванов.

Избирателите от района задаваха въпроси, свързани с реализацията на големия воден проект и пречиствателната станция за отпадни води. В отговор д-р Емил Караиванов заяви, че европейските регламенти не са дали възможност в последната година от мандата да започне изпълението на проекта. „Всичко е готово, имаме дори проведени процедури, но нямаме финансиране. Държавата все още не е изяснила отношенията си с Европейската комисия, за да стартираме проекта. Надявам се, още през първата година на следващия мандат реалната работа, свързана с инвестиции във водоснабдителната и канализационната мрежа и пречиствателната станция в Асеновград да започне.”, допълни още кандидатът за кмет д-р Емил Караиванов.

Срещата в градинката до Стоматологията бе посрещната с интерес и от децата. Десетки малчугани се тръгнаха с червените балони от д-р Емил Караиванов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.