ГЕРБ

Цветан Цветанов призова хората да гласуват с номер 1 в бюлетината за Виолета Тодорова – кандидат на ГЕРБ за кмет на Исперих

Знам, че всички заедно имаме енергия за промяна, а дъждът, който днес вали в Разградско, е знак, че ще ни върви по вода. Заедно можем да извървим пътя на промяната, защото ГЕРБ е единствената национално отговорна партия, която дава равенство на всички, без значение от пол, етнос и религия. С Ваша подкрепа алтернативата и промяната могат да дойдат и тук – в село Подайва и в Исперих.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Подайва.

Той призова хората да гласуват с номер 1 в бюлетината за Виолета Тодорова – кандидат на ГЕРБ за кмет на община Исперих. „Моля Ви на агресията да отговаряме с политики и послания, насочени към хората. Всяка година ГЕРБ се очертава като единствена алтернатива в региони като Исперих. Затова съм уверен, че когато сме заедно и се подкрепяме, ще донесем промяната и тук“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов даде за пример момче от Самуил, което е студент в Швеция, но се е прибрало в родния си край, за да подкрепя кандидатите на ГЕРБ в региона. „За да останат децата и младите тук, трябва да направим малките населени места привлекателно място за инвестиции и за създаване на нови работни места“, заяви той. Според Цветан Цветанов основната цел на ГЕРБ на тези избори е да избере достойни хора за кметове и общински съветници, които да постигнат видимите резултати във всички общини.  „Когато другите видят какво правим, ще дойдат при нас и ще станем още повече и по-силни“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Виолета Тодорова посочи, че като кмет на Исперих ще сложи край на негативните практики в общината. „Основната политика на ГЕРБ в общините не е  да разделя, за да владее, а да обединява – за да успяваме всички заедно“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет на Исперих.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев заяви категоричната си подкрепа за Виолета Тодорова. Той обясни, че екипът на ГЕРБ в област Разград е силен и всички ще работят заедно и след изборите.

Цветан Цветанов поздрави специално и  присъстващите на срещата хора от село Беловец, на които преди години ГЕРБ помогна финансово за ушиване на традиционни местни носии.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.