АБВ

Война в АБВ! Росица Янакиева прецаква Ивайло Калфин

Истинска война се разразява в АБВ. Кметът на Перник Росица Янакиева е мобилизирала избирателите си да гласуват преференциално за нея. Тя е поставена чак на пето място в листата на АВБ за евроизборите. Янакиева се надява, че преференцията ще я изкара първа в евровота, нищо, че Първанов я постави на неизбираемо място. За да мине преференцията на Росица Янакиева, ще са й нужни поне 7000 гласа. Като кмет на Перник тя е избирана с над 20 000 гласа.

Янакиева е пуснала команда сред антуража си да се гласува преференциално за нея. „Това, че ме унизиха да съм пета в листата, ще му струва скъпо на Калфин”, казала кметицата на Перник пред местните.

Източници от АБВ говорят и за мобилизиране на гласове от други градове в полза на Росица Янакиева. Тя има приятели сред кметовете в страната, които и обещали подкрепа.

За Росица Янакиева се говореше, че ще бъде втора в листата на АБВ, съобщава „За Перник“. Но след скандала с руския филм, в който Янакиева направи антиевропейски изказвания бе изтикана на петото място.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.