Атака

Волен Сидеров: Аз съм гарантът, че токът няма да се вдигне

До следващата година няма никакво основание за вдигане на тока от страна на ЕРП-тата. Ако това бъде допуснато от ДКЕВР, респективно от правителството,“Атака“ ще вземе сериозни мерки да съкрати живота на това правителство на часа. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред представители на медиите във Враца. „Възложих на експерти да направят проучване за цената на тока и се установи, че следващата една година, няма никакви основания цената на тока да се вдига”, поясни националист №1.

Той добави, че по всяка вероятност ще бъдат отнети лицензите на някои от ЕРП-тата, които не спазват българските закони и правят нарушения.

Волен Сидеров е във Враца с народните представители от „Атака“ Венцислав Лаков, Адриан Асенов, проф. Станислав Станилов, Димитър Димов и Миглена Александрова, за да открият нов партиен клуб. Той се намира в центъра на града, на адрес ул. „Полк. Лукашов” 1. „Атака“ ще има мандати в Европарламента и там ще поставим въпросите за минимална европейска заплата. Това, за което в България настояваме, ще стане тема в Европарламента. 500 евро трябва да бъде минималната заплата”, категоричен бе Сидеров.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.