Атака

Волен Сидеров и „Атака“: САЩ ни диктуват позицията за Украйна

Вслушайте се в гласа на разума! България трябва да подкрепи референдума в Крим! Не може да се слагат забранителни списъци на руски политици. Това е неразумно, това е безумно и е под натиска на САЩ. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров на влизане в президентството за Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). Днес съветът се събира, за да обсъди българската позиция за Украйна, Крим и Русия. Заседанието на КСНС започва в 10 часа.

Пред президентството се събраха симпатизанти на „Атака“, които  протестират под надслов „Санкциите срещу Русия са санкции срещу България“. Протестът на „Атака“ преминава със скандирания „Атака – победа“. Издигнат е лозунг, на който пише „България над всичко“.

Има издигнати плакати на „Атака“ от Троян, Ямбол, както и лозунги „Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия“, „Санкции за Турция, не за Русия“, „Не на Европа“, „Не на европедерастията, да на православието“.

Пред сградата на президентството има засилено полицейско присъствие.

Протестиращи с искане за оставка на правителството има пред президентството и са разделени с полицейски кордон от протеста на „Атака“. Те скандират срещу „Атака“ и двете групи си отправят обидни думи едни срещу други. Продължават да пристигат участниците в заседанието на КСНС.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.