БСП

Янаки Стоилов: На следващите избори БСП трябва да се яви с ново ръководство

„На следващи избори БСП трябва да се яви с ново ръководство“. Това заяви в „Гореща точка“ по TV7 зам.-председателят на Столетницата Янаки Стоилов. Той обяви и предстояща актуализация на правителствената програма, не изключи и смяна на някои от министрите. По думите на Стоилов хоризонтът на мерките, които ще бъдат начертани, не трябва да е по-дълъг от една година. Задачите пък трябва да са съвсем конкретни и не толкова много наброй, за да се усети непосредствено ефектът от реализирането им.

Стоилов подчерта, че е необходимо да се преформулира и начинът на мотивиране на хората да гласуват, защото на евроизборите са показали, че имат много по-дълбоки мотиви от това ГЕРБ непременно да бъдат изместени от първото място.

„Те искат да видят друга перспектива, възможности за себе си, да видят дали поредицата от реални стъпки води до промяна в техния живот“, отбеляза той и добави, че ако ДПС искат да продължат участието си в управлението, трябва да си дадат сметка, че това няма как да стане, ако с БСП не оправдаят присъствието си във властта с резултати, които намират по-голямо обществено признание.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.