България без цензура

„България без цензура“: Даниел Георгиев окончателно избра нас!

Депутатът Даниел Георгиев окончателно избра Николай Бареков и „България без цензура“. Той пристигна в Бургас, където се присъедини към срещата на ББЦ и коалиция с местната общественост, потвърдиха новината от пресцентъра на партията. „Днес станахме свидетели на един политически фарс, сега идва развръзката“, обяви Бареков преди да представи пред пълната зала на бургаската опера Даниел Георгиев.

„Едно младо момче, депутат два мандата от ГЕРБ, от месеци обмисляше своето решение да напусне тази група и тази партия, и да продължи да работи за каузата на българския народ. Той неведнъж е споделял, че каузата на ББЦ е най-близо до сърцето му. Аз уважих неговия избор и му казах да не се записва в нашата партия, за да не го обвинят, че се е продал на Бареков“, припомни на бургазлии лидерът на ББЦ.

Той обяви, че след като Георгиев депозирал молбата си, започнала истинската комедия с главни герои Борисов, Цветанов, Велчев и Цачева, които принудили с физически и психически натиск вече независимия депутат да подаде втора молба за връщане в ГЕРБ, след като вчера депозира напускането си. Бареков нарече случилото се „срамен момент в българския парламентаризъм“. С това те превърнаха в посмешище не Дани, не мен, а себе си, каза по адрес на ръководството на ГЕРБ лидерът на ББЦ.

Той разкри, че веднага след фарса, разигран от ГЕРБ парламента, вече независимият депутат Даниел Георгиев му се обадил по телефона и му казал: „С комедията спираме дотук. Искам да дойда още тази вечер при теб в Бургас и да застана редом до тебе в кампанията на „България без цензура“. Така и стана. Самият Георгиев се качи на сцената на бургаската опера, здрависа се с Бареков, след което седна на първия ред до лидерите на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден.“

„Имаме общи виждания и затова дойдох. Тук съм, за да уважа „България без цензура“. Появи се нов политически проект и трябва да го поздравим, заяви по-късно депутатът, като поясни, че си остава член на ГЕРБ. „Радващо е, че вече работим както с успешни кметове и експерти от ГЕРБ, така и с техни народни представители. Надявам се Даниел Георгиев да подкрепи кампанията на „България без цензура“ в качеството си на депутат на ГЕРБ“, заяви Николай Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.