България без цензура

„България без цензура“ уточнява: С ЕНП имаме само контакт, разговори още не

Във връзка с реакцията на говорителя на председателя на ЕНП Жозеф Дол сме длъжни да уточним, че към ПП „България без цензура“ е отправена покана за водене на разговори за евентуално бъдещо сътрудничество, но фактически такива преговори все още не са водени. Контактът е бил осъществен с Димитър Абаджиев по инициатива на представители на ръководството на ЕНП, заявиха от пресцентъра на „България без цензура“.

„Тези разговори бяха поискани през мен като човек, който дълги години е работил с ЕНП, и това е факт, добре известен на ГЕРБ. Аз открито съм заявил позициите си към ББЦ. Очевидно е, че от ГЕРБ са проявили нервност и са поискали от ЕНП да излязат с реакция, което не им прави чест, защото ги кара да отговарят за нещо, което не се е случило. Добре известно е, че ББЦ води реални преговори с партията на Европейските консерватори и реформисти, които поканиха младата партия в редиците си и за момента предлагат най-изгодни условия за защита на българския национален интерес“, заяви Абаджиев.

Месец преди „България без цензура“ да излъчи двама евродепутати председателят на партията Николай Бареков се отзова на поканата на Европейските консерватори и реформисти, които дойдоха в София като знак за признание и увереност в бъдещия успех на изборите, уточниха от партията.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.