България без цензура

ББЦ – Стара Загора подкрепи Живко Тодоров за кмет

ББЦ ще се яви на вота за местно самоуправление със самостоятелна листа за общински съветници в Казанлък и като част от коалиция „Народен съюз“ в Стара Загора. Местните структури на партията решиха да подкрепят кандидатът за кмет Живко Тодоров в града на липите. „Ние сме опозиционна партия и сме абсолютно категорични, че няма да се откажем да се борим със статуквото.

Местните избори обаче са нещо различно. На тях подкрепяме личности, а не политически формации. Няма как да не призная, че както има много лоши кметове и областни управители на ГЕРБ, така има и добри кметове на ГЕРБ –Живко Тодоров в Стара Загора е пример за успешен градоначалник“, обяви решението на ББЦ депутатът и зам.-председател на парламентарната Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление Мартин Иванов. „Предстои усвояване на огромни суми европари в общините. Много внимателно подбираме както кандидатите, които издигаме така и тези, които подкрепяме. Искаме тези пари да отидат в сигурни ръце и да бъдат изразходени по предназначение“, коментира той.

„На местни избори няма място за много политиканстване, резултатите говорят сами по себе си. Градът за последните четири години е възкръснал, развил се е изключително много, хората са доволни и казват, че с удоволствие и без съмнение на 25 октомври ще излезнат и ще подкрепят Тодоров за втори мандат. Това е достатъчен аргумент да последваме примера на гражданите на Стара Загора и затова днес категорично заявяваме подкрепата си за Тодоров и сме сигурни, че той ще спечели още на първи тур“, каза депутатът от ББЦ.

Местната структура на ББЦ взе решение да подкрепим Живко Тодоров в Стара Загора заради добрата му работа като кмет, имаме наши кандидати в 20 населени места в Старозагорско, каза местният лидер на партията Светлин Стойчев.

Водачът на листата на ББЦ в Казанлък Галин Георгиев, който е и настоящ общински съветник, посочи, че местната структура е силна и има потенциал за успешно участие със свои  кандидати за съветници.  Смятаме, че ще сме по-полезни на жителите на града като участници в ОбС и ще можем да наблегнем на по-добрата работа по европроектите.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.