ГЕРБ

Бойко Борисов се „извини“ на БСП – не били купени само миньорите, а и ромите

От години всеки вторник БСП дават пресконференции по какви ли не теми. Днес разбирам, че са пуснали прессъобщение, че трябвало да се извинявам. Днес обаче явно БСП толкова много ги е срам и толкова много ги боли от съкрушителната загуба на изборите от ГЕРБ, че си измислят, като няма какво да кажат. Това написа на профила си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод разпространеното по-рано от медиите отворено писмо на БСП. В него социалистите поискаха Борисов да им се извини.

„Очевидно нямат очи да се покажат пред хората и медиите и пускат някакви прессъобщения, с които се опитват да замажат позорната си загуба на изборите и да отклонят вниманието от себе си. Що се отнася до купения и контролирания вот – извинявам се, в него не попадат само миньорите от Бобов дол, но и ромските гласове за БСП в Кюстендил, Сливен, Видин и други места. И ако някой трябва да се извинява за нещо – това е БСП, че в Кюстендилско заедно със своите коалиционни партньори са превърнали миньорите в роби“, смята председателят на ГЕРБ.

„Ако не разбират за какво им говоря – да погледнат телевизионните репортажи за това какво се случва в Бобов дол. Ако пък всъщност тези 34 хиляди гласа не са купен вот, а са пуснати с ясното съзнание на хората в БСП, за да махнат Станишев от първото място – тогава не само ще се извиня, но и ще ги поздравя. Но да твърдиш, че 34 хил. души са се объркали, е обидно за партията, която говори подобни неща. И ако от БСП днес нямаха очи да се покажат пред българите, то в прессъобщението им трябваше да пише само едно нещо – че Станишев и правителството подават оставки“, написа Борисов от Брюксел.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.