ГЕРБ

Бойко Борисов се закани, ГЕРБ: От днес им треперят мартинките, Томина неделя е дошла

„Томина неделя е много важна дата. Тома неверни не е вярвал, че Господ ще възкръсне. Е, днес се е съгласил, че ще възкръсне и вече никой не се съмнявал. От днес, като гледат тази зала, им треперят мартинките и знаят, че Томина неделя е дошла”. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец”. „От днеска имаме кауза. Да оставиш Бареков премиер. Вярно е, че много хора съм вкарал в затвора, но явно съм пропуснал. Следващия път няма да има пропуск”, подчерта Бойко Борисов.

„Искам максимално да се мобилизирате за 25-ти, защото това ще бъде битка на доброто и злото и ние трябва да победим”, каза още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Аз досега да бях подписал „Южен поток” и да го бях построил. в София. „Кой им пречи да подпишат „Южен поток”? Какъв ГЕРБ му пречи на Станишев? Аз досега да го бях подписал и да го бях построил”, изрепчи се Борисов.

Той специално изтъкна колко опитни и кадърни кадри имало в ГЕРБ.  „В ГЕРБ сме хора, които имаме трудови характеристики, ние сме хора, които сме работили, имаме трудов стаж, а това е много важно”, заяви Борисов. Той обясни, че кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е бил над 20 години премиер на Люксембург. „Който е ходил – знае как изглежда там”, каза още Бойко Борисов. „България водеше най-стриктната финансова политика, а това е човекът, който е правил Манастрихтските критерии, когато ние тук сме марширували по Плаца”, допълни той.

От своя страна кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, извади географски доводи в полза на десните: „Социалистите малко наподобяват на Христофор Колумб, когато става дума за икономическата им политика. Като тръгнат – не знаят накъде отиват, а като стигнат някъде – не знаят къде са.“ , каза Юнкер.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.