БСП

БСП потвърди: Мартин Шулц открива кампанията ни

Пред над 4000 членове и симпатизанти на БСП в зала 1 на НДК, лично кандидатът за председател на Европейската комисия на ПЕС Мартин Шулц ще открие кампанията на левицата за предстоящите европейски избори. Той каца в София на 25 април в 18 часа, съобщиха от червения пресцентър, потвърждавайки вече написаното от БЛИЦ. Пристигането на Шулц в българската столица активизира електората на БСП да даде своя вот на 25 май.

За първи път и българските социалисти имат възможността да гласуват за обща кандидатура за председател на Европейската комисия и той да бъде Мартин Шулц.

БСП открива кампанията си в Зала 1 на НДК с танцови формации, а на огромен екран ще се излъчва кацането на Шулц на Аерогара София и тръгването му към центъра на столицата. От 18.30 до 19.00 ч. пред събралите се социалисти ще бъде представена листата на Коалиция за България, а в 19 ч. лидерът на БСП Сергей Станишев ще се обърне към присъстващите със слово, а веднага след това обръщение към левите избиратели и събралите се в НДК ще направи Мартин Шулц. 

На откриването на кампанията на БСП ще пеят някои от най-обичаните изпълнители на България – Георги Христов, Михаил Белчев, Нели Рангелова, трупа за съвременно изкуство „Танцът на вятъра“. Малко след 20 ч. всички певци ще изпълнят „Моя страна, моя България“

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.