Български демократичен център

Д-р Красимира Ковачка: „Професионализмът на българските лекари е основата на здравната реформа“

С тези думи днес съпредседателят на партия Български демократичен център д-р Красимира Ковачка поздрави лекарската гилдия за Празника на българския лекар. По време на посещението си в МБАЛ Самоков по-рано днес, уважаваният специалист в областта на кардиологията, д-р Ковачка, увери бившите си колеги от болницата, че като заместник председател на здравната комисия и като народен представител ще работи за това, реформата в здравеопазването да бъде доведена до край, но не на всяка цена.

„Тази реформа трябва да се проведе по начин, който да гарантира, както ефективно здравеопазване на хората, така и нормални условия за работа на медицинските работници“ – заяви д-р Ковачка и пое ангажимент да продължава да бъде коректив на лошите предложения по отношение на здравната реформа и пръв защитник на тези, които ще доведат до развитие в здравния сектор.

„За мен е чест да съм сред профисионалистите от МБАЛ САМОКОВ точно днес. Радвам се, че именно болницата в родния ми град бе удостоена преди няколко дни с наградата за „Ефективно сътрудничество и работа в екип” на националните медицински награди“ – сподели д-р Ковачка. „Това е доказателство, че в Самоков продължава да има здравни услуги на професионално ниво, от което най-много печелят самоковчани“ – каза още д-р Ковачка.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.