Български демократичен център

Пламен Чолаков е лицето на промяната в Костенец

Двадесет и седем годишният Пламен Чолаков, който е кандидат за кмет на община Костенец от БДЦ, е убеден, че в негово лице Костенец има шанс за реална промяна.  „Ние сме истинското лице за промяна в управлението не само на Костенец, а и на общините в цялата страна. Млади хора, необременени с властта досега, които имат енергията, образованието и желанието да са шанса за реална промяна“.

Затова и Пламен избира да се кандидатира именно от Български демократичен център, партията, която на тези избори дава най-голям шанс на младите да влязат реално в управлението на общините.

„Има много примери с кметове, които не умеят да пуснат един мейл, а говорят за управление на еврофондове. Недопустимо е в Костенец вече четвърта година влизайки на сайта на общината да пише, че е в процес на изграждане. Как да вярваме на всичко останало, когато самите ние нямаме достъп и не знаем какво се случва в тази община“ – възмущава се Пламен. „Преди да решим тези и други проблеми, като окаяното състояние на инфраструктурата, незаконната сеч, която съсипва сърцето на общината – нейната гора, трябва да сменим хората, които са ни докарали дотук и да тръгнем отново и на чисто“ – обяснява разпалено своите мотиви да иска да седне в кметския стол Чолаков.

Като спортист, Пламен знае, че победи се постигат със сериозна подготовка,  хъс и постоянство. „Образованието ми в сферата на икономиката и информационните технологии и то е гарант за това, че с усилията си ще направя общината такава, каквито са съвременните европейски общини – с бърз достъп до услугите и информацията, от която имат нужда жителите. Както и във футбола, така и в политиката Пламен ще заложи на феърплея и ще разчита на диалогичност при решаването на важните за общината въпроси. Голямата мечта на младия кандидат е да създаде условия и да отвори вратите на общината за инвеститори, които, по необясними за него причини, са били отблъсквани досега.

„Костенец има всички условия и шанс да стане едно добро населено място, където хората да живеят достойно. Сега остава костенчани да изберат подходящия човек, на който му стиска да го направи такова. Аз мисля, че хората ще видят шанса за положителна промяна в моето лице, с което заставам открито пред тях“ – убеден е младия предприемач, който вече е развил успешен бизнес в сектора на информационните технологии, земеделие и животновъдство.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.