Атака

Димитър Стоянов: „Атака“ напусна парламента твърде късно

Не може цяла година да си бил в Народното събрание, да си осигурявал функционирането на правителството и да мислиш, че хората няма да оценят това. В този смисъл „Атака” трябваше да напусне пленарна зала на другия ден след изборите през май миналата година. Това каза в студиото на TV7 Димитър Стоянов, бивш евродепутат и партиен лидер на националистическа формация.Заигравката на Волен Сидеров с Бойко Борисов в миналия парламент мина гратис, защото ГЕРБ бяха ново лице на политическата сцена и можеше да има оправдание, че им се дава шанс да свършат нещо добро, смята Стоянов.

Според него, подкрепата за партии на статуквото, каквито са БСП и ДПС вече не може да бъде оправдана по този начин. Затова толкова много хора се отляха от гласуване за „Атака” и сега си търсят нов политически стожер, който да е разпознаваем като националистически настроен.

На европейските избори спечелиха коалициите, това ще е и ключ към успеха на предстоящите парламентарни избори, смята евродепутатът. Той каза, че ще положи максимални усилия да намери път за обединение на националистическите сили в България, като не изключи от подобна коалиция и партията на Валери Симеонов.

Стоянов определи НФСБ като „най- голямата патриотична сила в страната в този момент”. Готов съм да преглътна своето его, за да има националисти в следващия български парламент, категоричен бе лидерът на НДП. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.