НФСБ

Двама областни координатори на НФСБ аут заради лошите изборни резултати

Представянето ни на изборите не отговори на нашите очаквания. Националният фронт за спасение на България имаше по-добри шансове. Това каза на пресконференция в столицата лидерът на НФСБ и водач на листата на партията Валери Симеонов. Той пое отговорността за изборния резултат на Фронта и заяви, че на следващия конгрес на партията през месец юни подробно ще бъдат анализирани резултатите от вота. Стана ясно още, че двама областни координатори ще бъдат освободени заради зле свършена работа.

„Няма промяна в обединението между патриотичните партии около НФСБ”, каза още Валери Симеонов. „Нещо повече, то укрепна, ние водим един добър диалог и тясно взаимодействие. След конгреса на НФСБ ще има промени и в ръководството на Фронта”, допълни Симеонов.

Лидерът на НФСБ коментира и резултатите на другите партии от вота за Европейски парламент. Той констатира общата тенденция на спад в резултатите, като подчерта, че спадът в подкрепата за НФСБ е сред най-малките.

По думите на Симеонов, другата партия, която отбеляза по-малък отлив в подкрепата си е ДПС. Но там спадът е в регионите с турскоезично население.

Що се отнася до предсрочни избори, Симеонов заяви, че провеждането на избори през няколко месеца, с цел удовлетворяване на политическото его, не може да бъде одобрявано от отговорни български патриоти. НФСБ е за избори 2 в 1 – местни и парламентарни, но и за провеждане за спешни промени в кабинета и отстраняване на представителите на ДПС.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.