НФСБ

НФСБ закри предизборната си кампания с „Шуми Марица“

С „Шуми Марица“ и „Стани, стани, юнак балкански“ в изпълнение на мъжки хор „България” НФСБ закри предизборната си кампания вчера в София. В препълнената зала на БЧК Валери Симеонов – съпредседател на НФСБ и водач на листата на Патриотичния фронт, Слави Бинев, Велизар Енчев и Силвия Трендафилова поздравиха присъстващите за добрата кампания и изразиха своята благодарност към всички съмишленици на партията.

„На 25 май резултатът на НФСБ ще бъде коренно различен от информацията, която се прикрива под името „независимо социологическо проучване”. И реалният резултат няма да се хареса на политическата мафия.” – заяви Валери Симеонов. Той обясни, че хората в НФСБ имат една единствена мисия – просперитета на България, което ги прави различни от всички останали.

Слави Бинев нарече кампанията за Европейските избори „битка на популистите” и призова с избора на 25-и да бъде победен политическия монопол, както Давид убива Голиат. „В тази кампания чухме много думи, много лъжи и измамни обещания. Трябва да гледаме на тези избори не като тест за интелигентност, а като жизнена възможност” –заяви Бинев.

„Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш!” – цитирайки думите на Николай Хайтов, Валери Симеонов декларира готовността и възможностите на НФСБ да работят за интересите на България.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.