ГЕРБ

ГЕРБ – Сливен организира конкурс за есе на тема „Осем причини да избера Сливен“

ГЕРБ-Сливен организира конкурс за есе на тема „Осем причини да избера Сливен“. В него всеки гражданин на общината, без значение от пол и възраст, може да се включи и да разкрие своята мотивация да живее в града, дал на България Добри Чинтулов, Васил Гендов, Добри Желязков и Панайот Хитов.

Единственото условие в конкурса е участниците да изброят точно осем причини, които ги карат да се гордеят, че живеят в Сливен. Есетата може да се изпращат на адреса на офиса на ГЕРБ-Сливен – бул. „Цар Освободител“ 17 или по електронната поща – на sliven_pr@gerb.bg. Крайният срок на конкурса е 20 октомври 2015.

Осемчленно жури, оглавено от кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев, ще оценява есетата. Най-добрите осем есета ще бъдат отличени със специални награди.

Председателят на журито Стефан Радев заяви, че без проблем може да посочи осем причини да се гордее с Сливен. Сред тях са красивата природа, славната история и младите хора, очакващи промяна. Кандидатът на ГЕРБ вярва, че всички активни сливналии, който обичат града си, ще вземат участие в конкурса.

„Целта на инициативата е да повдигне духа на жителите на общината и да покаже, че Сливен има традиции. Ние трябва да поемем по нов път и да се борим за инвестиции, доходи и растеж. Но трябва да го правим със самочувствие“, сподели още Стефан Радев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.