Атака

Изненада: Деница Гаджева не е в евролистата на „Атака“

Вероятно за много хора е изненада това, че не съм включена в евролистата на „Атака“. Това е изненада за вас, но не и за мен. Аз имам прекалено много работа в партията – и по места, и със структурите. Затова предпочетох нея, вместо да съм в битката за евровота. Това заяви в „Дневен ред“ по TV7 депутатът от „Атака“ Деница Гаджева. „На всички избори „Атака“ е изненада. Те ни „погребваха“ четири или пет пъти. Това е защото „Атака“ е неудобна за всички. И лявото, и дясното изповядват едни и същи идеи.

В техните програми липсва лявото – нещо, което е изцяло застъпено при нас. В този смисъл ние сме много по-социални, отколкото в момента е левицата“, допълни Гаджева.

Тя заяви, че ЕС се държи „като пудел на каишка, воден от САЩ“ спрямо кризата в Украйна. „Въпреки че в Европа има държави, които много обрано се изказват за позицията на Русия, има и такива, които се опитват да поставят клин между Европа и Русия. За Америка най-големият страх е Русия и Европа да си сътрудничат тясно. Тогава Америка остава на заден план. И това е голямата геополитическа игра. Тя не се води от сега, а от Първата световна война“, заяви активистката на „Атака“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.